Jobba med oss!

IMG_4965

Vill du jobba med oss?

Vem är vi?
Matmakarna är en kött- och ostbutik i världsmetropolen Kävlinge.
Vi har råvarorna i focus och ibland finns det bästa hos granngården, ibland får man leta lite längre bort. Den vetskapen genomsyrar hela vårt sortiment. Vår butik/restaurang är en mötesplats för dig som gillar god mat & dryck. Här hittar ni allt ifrån världens exklusivaste kött (KOBE) till fläskfärs. I vår restaurangdel serveras det lunch och alá cart, men det går också bra att trilla in på litta gött häng i baren.  I vårt kök produceras även Matmakarnas serie av såser, ketchup, chutney & marmelader som sedan säljs vidare över hela Sverige. Vårt matspråk kan förklaras med orden rustikt, enkelt & elegant. Vi behöver förstärka teamet till 2022 med:

En person till vår restaurang / butik på 70-100 %
Här finns stora möjlighet att växa in i arbetsrollen och till personlig utveckling. Det är ett varierande arbete med tyngd på restaurangdelen, men du kommer också jobba i butiksdelen med kött och ost. Vi söker dig med ett brinnande intresse & kunskap om mat och vin. Du ska vara driven och engagerad person som kan ha många bollar i luften. En lagspelare med snabba fötter och tankar. Socialt utåtriktad och med ett bra kundbemötande.
Rullande schema med dagtid, kvällar och helger.

En kock på 100%
Du kommer att ha ett varierande arbeta då man även kan komma att jobba i vår butiksdel med kött & ost. Här finns möjligheter till kreativitet och gemensamt utveckla vår smakprofil.
Rullande schema med dagtid, kvällar och helger.

En extra kock ca 15-20 timmar / vecka.
Du jobbar timmar i vårt kök kvällstid tors-lördag men kan även få åka med ut på catering.

En extra i servisen /
Du jobbar kvällar & helger, är du sugen på att jobba extra och har ett stort intresse av mat och dryck kan detta passa dej.

Vi går igenom ansökningarna löpande under dec och kommer återkoppla under januari.
Tillträde är från slutet januari-februari men sker enligt överenskommelse.
Är du/ni intresserad av att följa med på vår resa, så skicka in en intresseanmälan med CV redan idag till roger.nilsson@matmakarna.se
OBS! skriv vilken tjänst som är aktuell. Vi går igenom ansökningarna löpande.

För mer info kontakta Roger på 046-732520.
Vi gör var dag godare!

 

Dela gärna till dina vänner
Scroll to Top