Jobba med oss!

nypremiar-hos-matmakarna

Matmakarna står nu inför en expansiv period, då vi nyligen har byggt ut vår butik- & restaurangdel med ca 100 kvm. Här har vi fått en större kött- & ostbutik, ny bardel, 50-60 sittplatser i restaurangen, styckrum och nytt kök.

I vår butik säljer vi kött, ost och delikatesser. I restaurangen serveras det lunch och middag, här går det även bra att trilla in på litta gött häng i baren. Vi har också event & olika provningar i vår restaurangdel. I köket jobbar vi även med catering och producerar vårt eget varumärke med såser, marmelader och ketchup som vi säljer via grossister över hela Sverige.

Vårt matspråk kan förklaras med orden rustikt, enkelt & elegant. Vi har råvarorna i fokus som vi gärna hittar i den skånska myllan. Vi söker dig med ett brinnande intresse för mat & dryck,och som sätter våra kunder och gäster i fokus och behöver förstärka med:

En Restaurangansvarig.
Tjänsten är på 100%, rullande schema med dagtid, kvällar och helger. Du kommer ha ett varierande arbeta då man även kommer att jobba i vår butiksdel med ost och kött. Ansvar på restaurangdelen där du kommer ha utrymme för kreativitet när det gäller dryckesmeny, provningar, event m.m.
Vi ser gärna att du har vinkunskap med i bagaget. Tillträde från aug-sep men sker enligt överenskommelse.
2 Extra kockar
Som jobbar timmar i vårt kök kvällstid tors-lördag men kan även få åka med ut på catering. Ca 15-20 timmar / vecka.
1-2 extra i servisen / butik
Är ni sugna på att jobba extra och har ett stort intresse av mat och dryck kan detta passa er. Ca 10-20 timmar/ vecka. Kvällar och helger.

Är du/ni intresserad av att följa med på vår resa, så skicka in en intresseanmälan med CV redan idag till roger.nilsson@matmakarna.se
OBS! skriv vilken tjänst som är aktuell.

Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom respektive område är ett krav.
För mer info kontakta Roger på 046-732520.
Vi gör var dag godare!

 

Dela gärna till dina vänner
Scroll to Top